Dyscalculie

Het is mogelijk dat sommige mensen die met beelden denken moeilijkheden hebben met de abstracte aard van de wiskunde.

Vaak ondervinden ze problemen met het begrijpen van concepten zoals de tafeltjes en daarom is het erg moeilijk voor hen om ze te onthouden.

Om de oplossingen voor wiskundige problemen te berekenen, is het noodzakelijk om een opeenvolgend denkproces te gebruiken.

Het dyscalculie programma is een programma waarmee mensen die op een creatieve manier denken, voordeel kunnen halen uit hun gave om wiskundige concepten onder de knie te krijgen. Vervolgens ontwikkelt een reeks praktische oefeningen een snel begrip. Hierdoor kan je ontspannen optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Andere gebieden van de wiskunde kunnen worden aangepakt op basis van de individuele behoeften van de cliënt.

Praktijk Meddens is lid van de Davis Dyslexia Association International. Uitsluitend mensen die in dienst zijn bij een gecertificeerde Davis Specialist of mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door de Davis® Dyslexia Association International mogen op professionele basis werken met Davis®, Davis® Dyslexia Correction, inclusief Davis® Symbol Mastery, Davis® Orientation Counseling, en Davis® Math Mastery.

 

Praktijk Meddens is geregistreerd lid bij SKJ Kwaliteitsregister jeugd.

Contact

Isabelle Meddens

St. Antoniusstraat 18,

5425 VD de Mortel

Tel: 06-40503348

Mail: isabellemeddens@gmail.com

KvK-nummer: 69644446