Dyscalculie

Sommige mensen die met beelden denken hebben moeilijkheden met het rekenen.

Vaak ondervinden ze problemen met het begrijpen van de concepten zoals de tafeltjes en raken ze gedesoriënteerd waardoor het erg moeilijk is voor hen om ze te onthouden. Het dyscalculie programma is een programma waarmee mensen die op een visuele manier denken voordeel kunnen halen uit hun gave om rekenkundige concepten onder de knie te krijgen. De drie gereedschappen, oriëntatie, ontspannen en de energiemeter maar ook het kleien van de levensconcepten zoals bijvoorbeeld oorzaak-gevolg zijn belangrijk om het rekenen te begrijpen.

Vervolgens ontwikkelt een reeks praktische oefeningen een snel begrip. Hierdoor kan je ontspannen optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Andere gebieden van het rekenen of de wiskunde kunnen worden aangepakt op basis van de individuele behoeften van de cliënt.

Praktijk Meddens is lid van de Davis Dyslexia Association International. Uitsluitend mensen die in dienst zijn bij een gecertificeerde Davis Specialist of mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door de Davis® Dyslexia Association International mogen op professionele basis werken met Davis®, Davis® Dyslexia Correction, inclusief Davis® Symbol Mastery, Davis® Orientation Counseling, en Davis® Math Mastery.

 

Praktijk Meddens is geregistreerd lid bij SKJ Kwaliteitsregister jeugd.

Contact

Isabelle Meddens

St. Antoniusstraat 18,

5425 VD de Mortel

Tel: 06-40503348

Mail: isabellemeddens@gmail.com

KvK-nummer: 69644446