Ronald Davis

Ron Davis, auteur van o.a. De Gave van Dyslexie en De Gave van Leren, is opgegroeid met de beperking van dyslexie en leefde in een autistisch spectrum. Zijn schooltijd verliep moeizaam maar hij wist zich toch te ontwikkelen tot een succesvol ingenieur, zakenman, kunstenaar en schrijver. Hij was functioneel analfabeet tot de leeftijd van 38 toen hij ontdekte hoe hij zijn manier van denken kon inzetten om zijn dyslexie te verhelpen. Sindsdien heeft hij zijn leven gewijd aan het helpen van mensen met de gave van dyslexie om geletterdheid en zelfvertrouwen te bereiken. De Davis methode wordt inmiddels in vele landen toegepast door gecertificeerde counselors en heeft al tienduizenden kinderen en volwassenen geholpen bij het overwinnen van hun lees-, leer- en leefproblemen.

 

Ronald Davis heeft 2 boeken geschreven waarin hij de Davis methode uitlegt. Het boek ‘De gave van dyslexie’ staat in de Top 10, onderwijsboeken 2017.

 

Praktijk Meddens is lid van de Davis Dyslexia Association International. Uitsluitend mensen die in dienst zijn bij een gecertificeerde Davis Specialist of mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door de Davis® Dyslexia Association International mogen op professionele basis werken met Davis®, Davis® Dyslexia Correction, inclusief Davis® Symbol Mastery, Davis® Orientation Counseling, en Davis® Math Mastery.

 

Praktijk Meddens is geregistreerd lid bij SKJ Kwaliteitsregister jeugd.

Contact

Isabelle Meddens

St. Antoniusstraat 18,

5425 VD de Mortel

Tel: 06-40503348

Mail: isabellemeddens@gmail.com

KvK-nummer: 69644446